Bavel Update

Overzicht met nieuwsbrieven Bavel. Wilt u deze Bavel Update in uw mailbox ontvangen, meld u dan aan.

Aanmelden Bavel Update

Aanmelden

Overzicht Bavel Updates

 • Bavel denkt massaal mee over toekomstplannen
  Terugblik Wintermarkt 21 januari 2023
 • Laatste nieuws over de voortgang MFA
  Voorstel om de Lange Vore aan te wijzen als voorkeursvariant en om een voorbereidingskrediet beschikbaar te stellen wordt donderdag 2 februari 2023  in een openbare beeldvormende raadsessie besproken. 
 • Nieuwe woonbuurt aan Dorstseweg haalbaar
  Haalbaarheid is aangetoond en de haalbaarheidsfase is afgesloten. Verwachting is dat voor de zomer van 2023 het ontwerpbestemmingsplan ter inzage komt. Het plan kan dan voor het einde van het jaar in de gemeenteraad worden vastgesteld

 • Update onderhoud Brigidastraat
  Variant, waarbij het behoud van zoveel mogelijk bomen door de weg over de hele lengte te versmallen, bleek het meest gewenst. Toch moeten er een aantal bomen  worden gekapt. Dit gebeurt in maart. Overige werkzaamheden staan gepland voor september.  

Lees het hele bericht

De gemeente gaat onderhoud uitvoeren aan de voetpaden van de Brigidastraat in Bavel. Specifiek gaat het om de voetpaden tussen de Deken Dr. Dirckxweg en Kalverwei. De bomen zorgen er voor dat de voetpaden te smal zijn. Ook drukken wortels de tegels omhoog. De gemeente ziet 2 mogelijke manieren om het voetpad te herstellen en nodigt het dorp uit om mee te denken over de gewenste oplossing. 

Vanaf 19 oktober tot 1 november 2022 kunt u uw voorkeur doorgeven op PlanBreda.nl
Ook is er op 19 oktober een inloopbijeenkomst van 16.00 tot 19.00 uur in Dorpshuis ’t Klooster in Bavel (Jack van Gilsplein 1). U kunt dan de plannen bekijken, vragen stellen en uw voorkeur doorgeven.

Meer informatie groot onderhoud Brigidastraat