Proclaimer

Actuele en juiste informatie

De Gemeente Breda is verantwoordelijk voor de inhoud van deze site en doet er alles aan die actueel en juist te houden. De informatie op deze site wordt gebruikersvriendelijk en toegankelijk aangeboden. 
Komt u iets tegen dat niet juist of verouderd is, of heeft u een opmerking over de wijze waarop de informatie wordt weergegeven, laat het ons dan weten via de smileys op de pagina of neem contact op met de gemeente.

Alle informatie, die u doorgeeft, behandelt de gemeente vertrouwelijk. Meer informatie leest u in de privacyverklaring(en) van de gemeente.

Afbeeldingen website

Op een aantal foto's op Breda.nl en op  domeinen die gekoppeld zijn aan Breda.nl rusten auteursrechten. Deze beelden mogen niet zonder toestemming gebruikt worden. 
Meer informatie 

Links naar andere websites

Om het u gemakkelijk te maken, kunt u via deze website websites bezoeken die niet van de Gemeente Breda zijn. De Gemeente Breda is niet verantwoordelijk voor websites van derden, maar probeert alleen door te verwijzen naar sites waar de informatie gebruikersvriendelijk wordt aangeboden.