Proclaimer

Actuele en correcte informatie

De gemeente Breda streeft naar actuele en correcte informatie op deze website. Ondanks dit streven kan het voorkomen dat de informatie bij het samenstellen of na verloop van tijd incorrect en/of incompleet is. U kunt dan ook géén rechten ontlenen aan de informatie op onze website. De gemeente Breda aanvaardt in geen enkel geval aansprakelijkheid voor schade als gevolg van gebruik van de informatie op deze website. 
Komt u iets tegen dat niet correct of verouderd is? We stellen het op prijs als u ons dat laat weten.

E-mailgebruik

Alle informatie, die u ons doorgeeft, behandelt de gemeente vertrouwelijk. Persoons- of adresgegevens gebruikt de gemeente uitsluitend waarvoor u deze heeft doorgegeven. De gemeente Breda behandelt uw e-mail vertrouwelijk, maar sluit niet helemaal uit dat een e-mail door derden ingezien wordt. Meer over privacy.

De gemeente Breda probeert om e-mailberichten, die bij het centrale e-mailadres contact@breda.nl of als reactie via het contactformulier op de site binnenkomen, binnen 5 werkdagen te beantwoorden.

Afbeeldingen website

Wilt u meer informatie over het gebruik van beeldmateriaal van deze website, neem dan contact op.

Links naar andere websites

Om het u gemakkelijk te maken, kunt u via deze website soms ook websites bezoeken die niet van de gemeente Breda zijn. De gemeente Breda heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan.

Wat vindt u van onze website?