Proclaimer

De gemeente Breda is verantwoordelijk voor de gemeentelijke inhoud van deze website, en doet er alles aan om de website actueel en correct te houden. Toegankelijkheid en gebruikersvriendelijkheid zijn hierbij van belang. Mocht u toch informatie treffen die niet correct is of heeft u suggesties of opmerkingen, neem dan contact op.

E-mailgebruik

Alle informatie, die u ons doorgeeft, behandelt de gemeente vertrouwelijk. Persoons- of adresgegevens gebruikt de gemeente uitsluitend waarvoor u deze heeft doorgegeven. De gemeente Breda behandelt uw e-mail vertrouwelijk, maar sluit niet helemaal uit dat een e-mail door derden ingezien wordt. 

De gemeente Breda probeert om e-mailberichten, die bij het centrale e-mailadres contact@breda.nl of als reactie via het contactformulier op de site binnenkomen, binnen 5 werkdagen te beantwoorden.

Afbeeldingen website

Wilt u meer informatie over het gebruik van beeldmateriaal van deze website, neem dan contact op.

Links naar andere websites

Om het u gemakkelijk te maken, kunt u via deze website soms ook websites bezoeken die niet van de gemeente Breda zijn. De gemeente Breda heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan.