Wegwerkzaamheden

Op de kaart vindt u de plaatsen waar nu en binnenkort wegen in Breda zijn afgesloten of waar verkeershinder is door wegwerkzaamheden of evenementen.

Werkzaamheden zomer

Breda werkt ook in de zomerperiode aan wegen en openbare ruimte. Het gaat hierbij vooral om wegen die intensief gebruik worden. Aanpak in een vakantieperiode geeft de minste overlast.

Groot onderhoud noordelijke rondweg 17, 18, 24 en 25 juli

Het betreft de weg tussen de kruisingen met de Oosterhoutseweg en de Konijnenberg. De gemeente gaat dit aanpakken op 17 en 18 juli en op 24 en 25 juli (vrijdagavond 20.00 uur tot zaterdagavond 23.00 uur). Tijdens deze perioden is doorgaand verkeer in één richting niet mogelijk. Overstekend verkeer bij de kruisingen met Oosterhoutseweg, Kapittelweg, Doornboslaan, Biesdonkweg, Terheijdenseweg en Konijnenberg blijft wel mogelijk.
Groot onderhoud noordelijke rondweg 17, 18, 24 en 25 juli

Groot onderhoud kruising Boeimeersingel, Wilhelminasingel, Wilhelminastraat, Nieuwe Ginnekenstraat

13 juli - 7 augustus

Het riool op de kruising Boeimeersingel, Wilhelminasingel, Wilhelminastraat, Nieuwe Ginnekenstraat is in slechte staat en de installatie voor het regelen van de verkeerslichten is aan vervanging toe. Gelijktijdig wordt groot onderhoud gepleegd aan het kruispunt zelf. Het kruispunt is dan afgesloten voor het gemotoriseerd verkeer.

Onderhoud Meidoornstraat

13 juli - 20 juli

Maandag 13 juli start de gemeente met onderhoud in de Meidoornstraat. Het werk is afhankelijk van het weer gereed op maandag 20 juli. Tijdens het werk is de Meidoornstraat afgesloten voor doorgaand autoverkeer.

Uw Reactie
Uw Reactie