Standplaatsvergunning

Algemeen

Een standplaatsvergunning heeft u nodig als u langer dan 15 minuten vanuit een kraam of wagen in de openbare ruimte, op openbare grond, goederen wilt verkopen of informatie wilt geven.

Vaste standplaats of seizoensstandplaats

Tijdelijke standplaats

Er is 1 tijdelijke standplaats aan bij de Rietdijk "De Asterdplas" in Breda voor de periode van 1 januari 2023 tot en met 31 december 2023. Deze standplaats is bedoeld voor de verhuur van watersportartikelen en ondergeschikte horeca. Voor deze tijdelijke standplaats kunt u zich inschrijven. De gemeente vergund de standplaats door loting. Inschrijven kan tot 15 december 2022. Meer informatie en het inschrijfformulier staat op de bekendmaking op overheid.nl.

Bekijk de bekendmaking

Vaste standplaats

Op dit moment zijn er geen vaste standplaatsen (het hele jaar door) beschikbaar. Als een standplaats beschikbaar komt, verpacht de gemeente deze via een openbare bekendmaking. Op de website www.overheid.nl vindt u de bekendmakingen van de gemeente. U kunt u aanmelden voor de e-mailservice van overheid.nl om op de hoogte te blijven van berichten over uw buurt.