Bijdrage voor kinderen

Schoolspullen, sporten, muziek- en zwemles, een verjaardag vieren of een uitje kosten geld. Niet elke ouder kan het betalen. Bij Sam& voor alle kinderen kunt u een bijdrage aanvragen voor bijvoorbeeld schoolspullen, sport, muziekles of een verjaardagsbox.

Sam& voor alle kinderen

Sam& voor alle kinderen werkt samen met Leergeld Nederland, Jeugdfonds Sport en Cultuur, Stichting Jarige Job en Kinderhulp. Start een aanvraag bij Sam& voor alle kinderen. Zo komt de aanvraag bij de juiste organisatie terecht. Heeft u een BredaPas vul bij de aanvraag het BredaPasnummer in. Ook zonder BredaPas kunt u een aanvraag indienen.

Heeft u hier hulp bij nodig? 

Aanvragen bij Sam&

Goed om te weten

De Gemeente Breda heeft ook een Schoolstartpakket.

Kijk of u voldoet aan de voorwaarden voor een bijdrage uit het Schoolstartpakket voor bijvoorbeeld boeken en schoolspullen. Als blijkt dat u nog meer schoolspullen nodig heeft, dien dan ook een aanvraag in bij Sam& voor alle kinderen.

Ook interessant

Brakkenfestival
Het Brakkenfestival is in het weekend van 15 en 16 juli 2023. Van 10.00 tot 16.00 uur kunnen kinderen (4 - 12 jaar) meedoen aan verschillende activiteiten. Met de BredaPas is de prijs per ticket € 1. Een ticket kopen kan online of bij binnenkomst aan de balie. Vergeet uw legitimatiebewijs en BredaPas niet. 

Zoka zomerkampen Breda
Zomerkampen tijdens de zomervakantie voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Een week vol avontuur, gezelligheid en leuke activiteiten op kampeerterrein Sparrenhof van 24 juli tot en met 4 augustus 2023. De derde week is voor kinderen die wat meer structuur en of aandacht nodig hebben. Bijvoorbeeld kinderen met een lichte verstandelijke beperking of wat gedragsproblemen. Ouders met een BredaPas kunnen hun kinderen gratis inschrijven(link is extern)