Acties BredaPas

Het hele jaar door zijn er leuke acties waar u met een BredaPas gratis of met korting gebruik van kan maken. Kijk regelmatig op de website voor nieuwe en speciale aanbiedingen.

Acties

Soccerfanshop
Soccerfanshop geeft 150 minderbedeelde kinderen de kans om een gloednieuw Black Bananas trainingspak te bemachtigen. In de winkel aan de Haagdijk in Breda, heeft wethouder Boaz Adank het eerste pak mogen uitreiken. De kinderen worden per brief persoonlijk uitgenodigd om op afspraak in het weekend van 29, 30 en 31 oktober het trainigspak op te halen. 
Er komt op een van de dagen een rapper langs om op te foto te gaan met de kinderen. Ook komt er een freestyler en een DJ.

Pompoenactie 
Op zaterdag 6 november 2021 kunt u met uw BredaPas tussen 10.00 en 13.00 uur pompoenen of pompoensoep ophalen bij Boerschappen aan de Liniestraat 29 in Breda. Meld u aan voor de actie

Tientjes academie 
Het aanbod verbindend communiceren bestaat uit 2 x 4 dagdelen. De kosten voor de basistraining zijn € 100 en voor de vervolgtraining € 100. Met deze actie bieden wij de totale training met korting aan voor € 120 (in plaats van € 200). Het aanbod is voor 40 plaatsen. De trainingen vinden plaats op:

dinsdagochtend 12 en 19 oktober en 2 en 19 november
donderdagavond 14 en 21 oktober en 4 en 11 november
dinsdagavond 23 en 30 november en 7 en 14 december
donderdagochtend 25 november en 2, 9 en 16 december


Paaldansstudio Dance Centre
Paaldansen, workshops, danslessen.
Bij het afsluiten van een abonnement krijg je een minicursus voor een vriend/vriendin cadeau ter waarde van 5 lessen. 

Breda Maakt Mij Blij 
Mooie weggeefinitiatieven voor producten met een reddingsverhaal. Gratis, of tegen een lage prijs, wordt een product aangeboden voor BredaPashouders. (aantal varieert per actie.)

Uw Reactie
Uw Reactie