Energiezuiniger wonen, advies op maat

Uw woning energiezuiniger en uw energierekening omlaag? Gratis advies over hoe u dit aanpakt kunt u krijgen bij de Greenhopper. Dit is een duurzaam en mobiel informatiecentrum van de gemeente dat door Breda trekt en waar u kunt binnenlopen voor advies. Medewerkers van de gemeente, adviseurs en vrijwilligers van de Bredase Energie Coöperatie (BRES) staan klaar om adviezen te geven.

Locaties en openingstijden Greenhopper

Ook in 2020 staat de Greenhopper in diverse wijken in Breda om inwoners van Breda te informeren over het verduurzamen van de bestaande woning.

In februari en maart staat de Greenhopper in Princehage, Tuinzigt en Heusdenhout. Zodra de definitieve data bekend zijn kunt u ze vinden op deze pagina.

Woningscan

Bent u niet in de gelegenheid om de Greenhopper te bezoeken of wilt u liever een gesprek bij u thuis? Meld u zich dan aan voor een gratis woningscan door de energiecoach van BRES. Tijdens een woningscan krijgt u advies over het verlagen van uw energieverbruik en inzicht in de maatregelen om zelf energie op te wekken.

Aanmelden voor woningscan

Solar Infopunt

Voor meer informatie over het opwekken van zonne-energie is er het gemeentelijk Solar Infopunt.

Subsidies voor energiebesparende maatregelen

Er zijn verschillende mogelijkheden om van de gemeente, de provincie of het rijk een bijdrage te ontvangen voor energiebesparende maatregelen.

De Greenhopper wordt gesubsidieerd door Interreg 2 Zeeën Programma.

Uw Reactie
Uw Reactie