Informatiecentrum Greenhopper

Wilt u uw huis verduurzamen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Of bent u het overzicht kwijt van alle informatie en opties die online te vinden zijn over het verduurzamen van uw woning? Geen zorgen, u bent niet de enige! Voor uw vragen kunt u terecht bij de Greenhopper.

Hulp bij verduurzamen

De Greenhopper is een mobiel informatiecentrum van de Gemeente Breda dat iedere keer op een andere plek staat. Stap binnen en ontmoet de energiecoach van Bredase Energie Coöperatie (BRES) en een medewerker van de gemeente. Zij hebben technische kennis en hebben aandacht voor uw persoonlijke situatie. De energiecoach en de medewerker van de gemeente kunnen u gratis helpen met: 

  • Praktische tips over energiebesparing.
  • Mogelijkheden om de isolatie en ventilatie in huis te verbeteren.
  • Informatie over subsidies en leningen. 
  • Hulp bij het vinden van betrouwbare vakbedrijven. 
  • Het vinden van antwoord op van uw vragen.

Locaties, data en openingstijden

datumtijd
Nader te bepalenNader te bepalen

 

BRES

In de Greenhopper helpen energiecoaches van BRES je graag. BRES is een onafhankelijke groep vrijwilligers met veel kennis over energiezuinig wonen. Zij beantwoorden uw vragen over kleine energiebesparende maatregelen en ook over grotere bouwwerkzaamheden. BRES organiseert ook informatieavonden over het verduurzamen van je woning.

Online tips en informatie 

Veel tips over het verminderen van energieverbruik en het verduurzamen van uw huis vindt u online. Ga naar tips energie besparen en woning verduurzamen

Vraag stellen over energietransitie

Via het formulier kunt u vragen stellen over de energietransitie of ideeën delen.

Vraag stellen