Contract Maatwerkvoorziening Beschermd Wonen

Gemeente Breda heeft namens de regio de Maatwerkvoorziening Beschermd Wonen bestuurlijk aanbesteed. Dat betekent dat in overleg met zorgaanbieders aan de hand van diverse overlegtafels een overeenkomst tot stand is gekomen. Gemeente Breda is als centrumgemeente verantwoordelijk voor Beschermd Wonen in 10 regiogemeenten: Alphen-Chaam, Altena (voorheen Aalburg, Werkendam en Woudrichem), Baarle-Nassau, Breda, Drimmelen, Etten-Leur, Geertruidenberg, Moerdijk, Oosterhout en Zundert.

Nieuwe zorgaanbieders kunnen hun interesse gedurende het jaar kenbaar maken.
Zorgaanbieders die enkel willen deelnemen/meepraten aan de overlegtafel ondertekenen de Ontwikkelovereenkomst. Om de Maatwerkvoorziening Beschermd Wonen aan te bieden aan cliënten uit de regiogemeenten is naast een Ontwikkelovereenkomst ook een Resultaatovereenkomst Maatwerkvoorziening Beschermd Wonen nodig.

Lees met welke zorgaanbieders contractuele afspraken zijn gemaakt: Gecontracteerde zorgaanbieders Beschermd Wonen.

U kunt een Ontwikkelovereenkomst per e-mail opvragen. Heeft u interesse in een Resultaatovereenkomst Maatwerkvoorziening Beschermd Wonen, dan gaat de gemeente met u in gesprek. U kunt hiervoor per e-mail contact opnemen met contractmanagement en - beheer: contractenwmo@breda.nl.

Uw Reactie
Uw Reactie