Rondvaart De Nieuwe Mark

Maak een onvergetelijke rondvaart door het mooie Breda. Breng een bezoek aan onze prachtige stad, trakteer uzelf op een rondvaart en bekijk Breda vanaf het water.

Onder leiding van zeer ervaren schippers leert u de stad (nog beter) kennen. De elektrische boten varen stil door de singels, zo kunt u nog meer genieten van alles wat het water te bieden heeft.

Het vaarseizoen begint op 1 april en duurt tot 1 november. Onze rondvaartboten varen in het vaarseizoen dagelijks tussen 10.00 en 18.00 uur, op het hele uur. De rondvaart duurt 60 minuten. Het vertrek is bij kassaboot ‘De Thor’ in de haven van Breda.

Rondvaart over de Singel vanaf boot

Online reserveren

U boekt direct op onze website een rondvaart over de singels en betaalt via iDeal. Na de betaling ontvangt u uw ticket in uw e-mail. U bent daarmee verzekerd van een plek in de boot. U hoeft uw ticket niet te printen. Op de dag dat u heeft gereserveerd, laat u uw e-ticket zien bij onze kassaboot ‘De Thor’.
Natuurlijk kunt u ook direct aan de kassa een ticket kopen als er nog plaats is. Betalen kan met de pinpas of contactloos.

Reserveren

Prijzen

Prijs per ticket (1 juli t/m 1 september) € 15,00
Prijs per ticket (1 april t/m  30 juni  -  2 september t/m 31 oktober) € 12,50
Kind 4 tot en met 12 jaar€ 7,50
Kind 0 tot en met 3 jaarGratis

Rolstoellift

Een van de boten heeft een rolstoellift. Wilt u zeker weten dat u daar gebruik van kunt maken? Bel dan vooraf met 06 20 01 55 33.

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact op voor informatie over de rondvaarten.