Nieuwsoverzicht

Op deze pagina vindt u de meest recente nieuwsberichten en Breda berichten van de gemeente. Bekijk het hele overzicht via Laatste berichten.

Laatste berichten

Nieuw ontwerp herinrichting Lelystraat

10 mei 2021
Bredabericht: De plannen voor de Lelystraat presenteert de gemeente in een ontwerp. Reageren op het ontwerp kan tot en met 23 mei 2021 via de www.planbreda.nl.

Start woonrijp maken Rithmeesterpark noord en midden

6 mei 2021
Bredabericht: Maandag 17 mei start de gemeente met het woonrijp maken van Rithmeesterpark noord en midden. Het betreft aanleg van voetpaden en parkeervakken en een insteekweg net boven de ecologische zone.

Bredase stadsrivier krijgt groene kades dankzij Europese bijdrage

7 mei 2021
Bomen die groeien uit kademuren. Over een paar jaar is het realiteit langs de Nieuwe Mark in Breda. Waarom ook niet? En de natuur wordt een handje geholpen. Door een natuurinclusieve kade te bouwen brengt dit project de natuur terug in dit deel van de Bredase binnenstad en draagt bij aan het terugbrengen van biodiversiteit in de binnenstad.

Tijdelijke invulling pand Neuborgstraat 15-17

4 mei 2021
Bredabericht: Er komt een passende tijdelijke invulling van het pand aan de Neuborgstraat 15-17. Het is de bedoeling om hier nieuwe bewoners te huisvesten. De eigenaar heeft hiervoor opdracht gegeven aan beheerder Huischmeesters.
Uw Reactie
Uw Reactie