Nieuwsoverzicht

Op deze pagina vindt u de meest recente nieuwsberichten en Breda berichten van de gemeente. Bekijk het hele overzicht via Laatste berichten.

Laatste berichten

Vervolg besluitvorming woningbouw Bavel

10 januari 2020
In november zijn bewoners en ondernemers via een BredaBericht geïnformeerd over het besluit van het college om de wet voorkeursrecht gemeenten (Wvg) toe te passen op een aantal kavels langs de A27 in Bavel. Ook in Bavel is veel behoefte aan nieuwe woningen bijvoorbeeld voor starters en ouderen. De gemeente Breda wil zelf de regie krijgen op eventuele toekomstige woningbouwplannen en daarom is deze plek in beeld als strategische woonlocatie voor de toekomst. Op 12 november heeft het college daarom besloten op een aantal kavels de Wvg toe te passen.

Informatiebijeenkomst ontwikkeling locatie Kerry aan de Ettensebaan

10 januari 2020
De eigenaren/ontwikkelaars Nederlandse Bouw Unie (Etten-Leur) en Maas-Jacobs (Zundert) en de gemeente Breda nodigen de bewoners en ondernemers rond de Kerry-locatie aan de Ettensebaan uit voor een informatiebijeenkomst over de herontwikkeling van de Kerry-locatie. De avond vindt plaats op woensdag 29 januari a.s. in Het Witte Schaap, Wegedoornpage 2 te Breda. De avond begint om 19.00 uur en eindigt rond 20.30 uur.