Nieuwsoverzicht

Op deze pagina vindt u nieuwsberichten van de gemeente. Ook de Breda berichten zijn via deze pagina vindbaar.
Overzicht Breda berichten

Laatste berichten

Je bent een held met geld als...

15 februari 2019
Vrijdag 15 februari heeft de jury de winnaars geselecteerd van de challenge ‘Je bent een held met je geld als…’. De challenge is georganiseerd als voorbereiding op de Week van het geld. Deze winnaars, 14 groepen 7 van Bredase basisscholen, zijn op 25 maart aanwezig bij de officiële opening van de landelijke Week van het geld in het NAC Breda-stadion. Als voorbereiding op de opening krijgen deze leerlingen een masterclass Discussiëren kun je leren. Verder staat voor de winnaars een gastles over omgaan met geld op het programma. Deze gastlessen worden gegeven door professionals uit de financiële sector en de Gemeente Breda.

Stichting Kwaliteitstaxi Breda van start

15 februari 2019
Vrijdag 8 februari 2019 is de Stichting Kwaliteitstaxi Breda (SKB) opgericht. De bestuursleden zijn voorgedragen door het College van burgemeester en wethouders. De heer Paul Martens (oud districtschef politie van het district de Baronie) wordt voorzitter van de SKB. Overige bestuursleden zijn de heer Theo Vegter (onder andere voorzitter van de raad van commissarissen bij Taxi Centrale Amsterdam en voorzitter van Busvervoer Nederland) en de heer Harrie Jansen (werkzaam geweest bij de Inspectie voor leefomgeving en transport –ILT-).

Iedereen doet mee in Breda, een tegenprestatie draagt bij.

23 januari 2019
Iedereen doet er toe in Breda. En iedereen kan een steentje bijdragen. Dat geldt ook voor mensen die op dit moment niet werken, maar een uitkering ontvangen. Daarom wordt vanaf 2019 een actievere bijdrage gevraagd van mensen met een uitkering.
Wat vindt u van onze website?