Nieuwsoverzicht

Wilt u de laatste nieuwsberichten volgen, meldt u dan aan voor de  RSS-feed. Deze zorgt ervoor dat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws, zonder dat u daarvoor telkens de website hoeft te bezoeken.
Om ook op de hoogte te blijven van de formele publicaties op overheid.nl kunt u zich aanmelden voor de e-mailservice of de app downloaden.

Laatste berichten

Extra geld voor toegankelijkheid Breda

21 april 2017
De gemeente Breda investeert bijna een half miljoen euro om zo’n 200 openbare gebouwen toegankelijk te maken voor mensen met een beperking. Het gaat dan om bijvoorbeeld restaurants, winkels of bioscopen. Hierdoor zullen de mogelijkheden voor mensen met beperkingen om volwaardig deel te nemen aan de samenleving een stevige impuls krijgen.

Gemeente Breda start tweede City Challenge

19 april 2017
De gemeente Breda is opnieuw op zoek naar slimme oplossingen en vraagt bewoners om daarvoor ideeën aan te dragen. Meedenken kan via het online platform ‘City Challenges’. Inwoners worden ditmaal uitgedaagd om met goede ideeën te komen voor vervoer van sporters met een beperking.

Hotelaanbod in Breda

7 april 2017
Van kwantiteit naar kwaliteit in het hotelaanbod in Breda. Dat is de grote uitdaging voor de Bredase hotelmarkt voor de komende jaren. Niet direct meer kamers, wél meer variatie en kwaliteit.