Informatieavonden en Energiecoach aan huis

De Bredase Energie Coöperatie (BRES) organiseert informatieavonden in de wijken en een energiecoach aan huis. De informatieavonden zijn gratis en informeren u over het verduurzamen van de woning. De energiecoach van BRES komt op aanvraag bij u thuis en kijkt met u mee wat u in uw huis kunt doen.

Informatieavonden 

De gratis informatieavonden worden door de hele stad gehouden en vinden meestal plaats in de periode dat de Greenhopper in de wijk staat. U krijgt tips over energiebesparing en over de mogelijkheden die u heeft als eigenaar van een huis: isoleren, ventileren en zelf opwekken van energie. 

Aanmelden informatieavond van BRES

Energiecoach aan huis

Een energiecoach van BRES komt op aanvraag bij u thuis om met u te kijken naar de mogelijkheden voor het verduurzamen van uw huis (het ‘keukentafelgesprek’). U krijgt tips over het verminderen van uw energieverbruik, bijvoorbeeld door uw woning goed te isoleren. Maar ook over wel of geen nieuwe CV-ketel, warmtepomp en zonnepanelen. U krijgt een idee van de kosten, uw besparing en de eventuele subsidies. Na het gesprek bepaalt u zelf wat u wilt gaan doen en wie u daarvoor inhuurt. Op de website van BRES staan de kosten voor dit gesprek.

Als u lid wordt van BRES, zijn de kosten voor de energiecoach aan huis inbegrepen. 

Aanvragen Energiecoach van BRES aan huis

Online tips en informatie  

Veel informatie over minder energie gebruiken en het verduurzamen van uw huis is online te vinden. Ga naar Tips energie besparen en woning verduurzamen