Herinrichting Vlaszak

Van 14 juni 2024 tot maart 2025 zijn er werkzaamheden aan de Vlaszak. De uitgangspunten voor de herinrichting zijn: vergroening, een betere en duidelijkere aansluiting bij de binnenstad, het historische karakter terugbrengen, verhogen van het verblijfsklimaat, verminderen van de verkeersdruk en verbetering van de verkeersveiligheid.

Planning werkzaamheden

FaseWerkzaamheden
Fase 1Aanpassing rijrichting kruising Delpratsingel en John F. Kennedylaan
Fase 2John F. Kennedylaan vanaf de entree Valkenbergpark tot en met de kruising Vlaszak en de Boschstraat tot aan de Pasbaan
Fase 3AKloosterplein met Claudius Prinsenlaan en Kloosterlaan
Fase 3BBestaande aansluiting naar de Beyerd
Fase 4Oostzijde Vlaszak tot zuidzijde van het Kloosterplein en de Oude Vest
Fase 5Westzijde Vlaszak en noordzijde van het Kloosterplein en de Oude Vest

Omleidingsroute 

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid. Dit is aangegeven met borden. Bekijk de omleidingsroutes op de werkzaamhedenkaart.

Bereikbaarheid bushaltes

De bushalte Vlaszak is niet in gebruik van 14 juni 20.00 uur tot medio maart 2025. Bussen rijden om via de Claudius Prinsenlaan en de Wilhelminasingel. Reist u naar de binnenstad, gebruik dan de haltes Centrum en Centraal Station.  Bekijk actuele informatie op www.arriva.nl/vlaszak

Meer informatie

Blijf via de BouwApp op de hoogte van de voortgang, de werkzaamheden en de planning van dit project. Ook kunt u hier gemakkelijk uw vraag stellen of tips meegegeven aan de aannemer. Bekijk het project online of download de BouwApp: zoek naar 'Herinrichting Vlaszak', open het project en klik op Volgen.