Talk of the Town

Digitalisering: waarom en hoe in Breda?

Digitalisering is een belangrijk instrument dat ons helpt om de stad nu, en in de toekomst, prettiger en fijner te houden. We vinden het ontzettend belangrijk om digitalisering niet als doel op zich te zien. Maar als middel om de leefbaarheid van de stad voor ons, bewoners en bezoekers, te verbeteren. We zetten niet de ontwikkeling centraal, maar wat het oplevert en betekent in ons dagelijks leven. Iedereen moet erop vooruitgaan, digitalisering moet in dienst staan van de kwaliteit van wonen en (be)leven. 

Dat dit naast kansen ook uitdagingen met zich meebrengt, zien we ook. Het moet het leven van al onze bewoners en bezoekers verbeteren. Iedereen moet mee kunnen. 

Om digitalisering beter te begrijpen organiseert Bredata sinds 2022 bijeenkomsten. Dit doen we samen met de beste experts en specialisten. Deze sessies noemen we 'Talk of the Town'. 

Talk of the Town: De toekomstige impact van AI

Op 20 november is de volgende Talk of the Town met als thema: De toekomstige impact van AI.

Yannick Boers, spreker en AI-deskundige geeft tijdens deze interactieve lezing een kijkje in de toekomst. Een zelfrijdende auto, jouw Netflix-aanbeveling en Siri hebben één ding gemeen: ze maken allemaal gebruik van kunstmatige intelligentie, ofwel AI. Artificial intelligence is misschien wel de meest besproken technologie, maar wordt ook het minst begrepen. Heeft AI impact op onze stad? Hoe ontwikkelt deze technologie zich in de toekomst? En hoe zien wij de toekomst zelf met de komst van AI? Dit en meer komt tijdens deze avond aan bod.

  • wanneer: maandag 20 november
  • waar: Strnd, Slingerweg 76, 4814 AZ Breda
  • aanvang: 20.00 uur (inloop 19.30 uur)
Aanmelden