Tuinen van Genta - vergunninggebied 1316

Hieronder staat een overzicht van straten en weggedeelten van het vergunninggebied waarvan de bewoners een parkeervergunning kunnen aanvragen. Het kan zijn dat u op uw adres wel een vergunning aan kunt vragen, maar niet in uw straat mag parkeren. 

FAQ1

Let op! Onderstaande adressen in dit gebied komen in aanmerking voor maximaal 1 parkeervergunning per adres op grond van Art. 5 lid 5 van de Parkeerverordening 2022.

  • Lange Waag (huisnummers 12 tot en met 82 even en 47 tot en met 53 oneven)

Kan ik een parkeervergunning aanvragen?

Op dit moment kunnen bewoners van vergunninggebied 1316 - Tuinen van Genta nog geen parkeervergunning aanvragen. Dit heeft te maken met de inrichting van de straten. Bewoners die recht hebben op een parkeervergunning krijgen een bericht wanneer dit aangevraagd kan worden.

U heeft een parkeervergunning

Waar mag u parkeren met uw parkeervergunning?

Geparkeerde auto's

Per vergunninggebied zijn straten bepaald waar u mag parkeren met een parkeervergunning. Let op: het kan zijn dat u op uw adres wel een vergunning aan kunt vragen, maar niet in uw straat mag parkeren.

Vergunninggebieden en straten

Uw bezoek kan parkeren tegen een laag tarief

Bord betaald parkeren

Krijgt u bezoek en woont u in een gebied met betaald parkeren? Met de bezoekersregeling kunnen zij tegen een laag tarief parkeren. Per adres vraagt u een bezoekersregeling aan.

Bezoekersregeling