Programma Energiefestival Breda bekend: Samen duurzaam!

Ontdek een Breda vol energiebesparing en duurzame tips tijdens het Energiefestival Breda in de Uitvindfabriek op 1 november. Laat je inspireren en leer van elkaars ervaringen tijdens dit avondvullende en energieke programma.

De voorstelling van theaterduo Piepschuim geeft je stof tot nadenken op een komische wijze. Daarna duiken we in 2 boeiende talkshows. De talkshow over ervaringen dichtbij huis geeft praktische tips over het besparen van energie én geld. Experts delen in de talkshow Samen energie maken hun ervaringen over duurzaam leven.

Programmablok

TijdActiviteit
18:30 uurInloop en informatiemarkt
19:00 uurOpening wethouder Peter Bakker (Klimaat en Energie)
19:15 uurOptreden Piepschuim
19:30 uurTalkshow Ervaringen dicht bij huis
20:05 uurInformatiemarkt
20:35 uurOptreden Piepschuim
20:50 uurTalkshow Samen energie maken
21:30 uurInformatiemarkt
22:00 uurEinde

Informatiemarkt

Stel al je duurzame vragen aan de experts van Energiefestival Breda. Op de Informatiemarkt vind je ervaren deskundigen op het gebied van duurzaam wonen. Loop eens lang en kom alles te weten over o.a. beginnen met isoleren, subsidies en buurtinitiatieven. Zo kun jij ook aan de slag met verduurzamen!

Stuur je vraag in

Je kunt tijdens de talkshows vragen stellen aan de tafelgasten. Stuur voorafgaand jouw vragen naar team@urbanlivinglabbreda.nl o.v.v. Energiefestival Breda. Laat je stem horen tijdens de talkshows en leer van elkaars ervaringen.

Lees er meer over en bestel je gratis ticket op de website Energiefestival Breda 

Wellicht ook interessant

Op maandag 30 oktober houdt Bredase  Energie Coöperatie (BRES) een Energiemarkt. Laat je inspireren en informeren over het energiezuinig maken van je woning. Op deze markt staan veel verschillende leveranciers bijeen die je informeren over hun producten. Van zonnepanelen tot warmtepomp, van isolatiemateriaal tot elektrisch rijden. 

Meer informatie: website BresBreda