Inloopspreekuur voor ouders en verzorgers over leerlingenvervoer 

De gemeente Breda ontving de afgelopen twee weken veel signalen van ouders en/of verzorgers waarbij het leerlingenvervoer niet goed verliep. Sindsdien is er intensief contact tussen de gemeente en de Connexxion om deze problemen op te lossen. Veel kinderen kunnen hierdoor weer naar school. Maar helaas zijn er ook nog situaties waarbij ook vandaag het vervoer nog niet naar behoren verloopt.  Daarom organiseert wethouder Arjen van Drunen op 13 september een inloopspreekuur. 

Tijdens het inloopspreekuur wil ik een goed beeld krijgen van de problemen die nu nog spelen.

Wethouder Arjen van Drunen (Onderwijs)

Wethouder Arjen van Drunen (Onderwijs): “Ieder kind dat vanwege deze problemen thuis zit is er wat mij betreft één te veel. Tijdens het inloopspreekuur wil ik een goed beeld krijgen van de problemen die nu nog spelen. Met deze informatie kunnen we als gemeente beter het gesprek aan met de directie van Connexxion en er nogmaals op aandringen dat de problemen zo snel mogelijk worden opgelost.”

Meld signalen en klachten  

De gemeente vindt het belangrijk dat alle problemen zo snel mogelijk opgelost worden en alle leerlingen gewoon naar school kunnen. Ouders en/of verzorgers zijn welkom tijdens het inloopspreekuur op het stadskantoor van de gemeente Breda. Ouders en/of verzorgers die hier gebruik van willen maken, maar niet kunnen komen, nodigen we uit hun klacht of signaal te sturen naar leerlingenvervoer@breda.nl.

Alle info op een rij

Datum: woensdag 13 september  
Tijd: tussen 13.00 en 14.30 uur  
Locatie: Stadskantoor, Claudius Prinsenlaan 10 (ruimte A0.30)  
Aanmelden: mail naar leerlingenvervoer@breda.nl