De Kragt van Ontmoeting

Sport brengt mensen samen. Door samen dezelfde passie te delen,  plezier te maken, successen te delen of juist verlies. Je ontmoet verschillende mensen met verschillende achtergronden. Samen sporten met een sportmaatje of sporten in teamverband zorgt ook voor meer motivatie, plezier en succes tijdens het sporten. En, vanuit sport ontstaan ook vaak de mooiste vriendschappen.

Iedereen is welkom bij De Kragt

Samen sporten, tactiek bespreken of samen de derde helft beleven. Sporters ontmoeten elkaar straks in de sporthal, indooratletiekhal of in de horecaruimte van De Kragt. Ook biedt De Kragt plek voor sportprofessionals om met elkaar te vergaderen, workshops te organiseren, even te overleggen in de horecaruimte of gewoon om even een lekker broodje te komen eten. Overdag vind je door de weeks de studenten van Curio sport en bewegen in De Kragt. En ben je toevallig in de buurt omdat je een mooie wandeling hebt gemaakt of omdat je jouw kind aan het aanmoedigen bent op het Cruyff Court Hamdijk? Ook dan ben je natuurlijk welkom bij De Kragt. 

Horecaruimte, vergader- en workshopruimtes

De horecaruimte heeft een bar en krijgt in totaal 160 zitplaatsen. Met een gezonde maaltijd, smoothie of ice tea kun je binnenkijken bij de indoor atletiek- en de sporthal. Ook zijn er vergaderruimtes, sport- en workshopruimtes en theorielokalen. Er zijn in totaal drie officiële mindervalide toiletten en alle ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk. 

Dus wil je elkaar in een sportieve en dynamische omgeving ontmoeten? Kom dan zeker vanaf september naar De Kragt!