De Kragt van Breda Sport

Na het aftellen van tien tot één is De Kragt  eindelijk geopend!. De Kragt is een van de 22 binnensportlocaties van de gemeente Breda. Samen met ruim 30 buitensportcomplexen zorgt het voor ieder wat wils om dagelijks te kunnen sporten en bewegen.

Heel gemeente Breda sport!

De opening van De Kragt luidt meteen het nieuwe sportseizoen in. Want wist je dat we met 400 sportaanbieders ervoor zorgen dat je op vele plekken in gemeente Breda kunt sporten en bewegen? Denk daarbij aan sportparken, sporthallen, sportscholen en zwembaden, maar ook in de wijk of een park bij jou in de buurt. In de ideale wereld hebben alle Bredanaars een gezonde en actieve leefstijl. Want of je nu rijk of arm bent, wel of geen beperking hebt of je nu droomt van de top of wanneer je gewoon het beste uit jezelf wilt halen, in gemeente Breda kan en mag iedereen meedoen.

Sport- en beweegplekken

Dagelijks werken we met zo’n vijftig beheerders aan het beheer en onderhoud van de binnen- en buitensportaccommodaties. Naast De Kragt onderhouden ze al deze locaties zodat je via sportaanbieders, scholen, grote en kleine sportevenementen, Bredase beweeginitiatieven en kinderfeestjes kunt bewegen of sport kunt bewonderen. Een van de grootste evenementen die daarbij op de planning staat is Special Olympics in 2024. Op verschillende sportplekken in gemeente Breda kun jij straks onze sporthelden live volgen.

Wil je meer weten?

De Kragt is een mooie toevoeging aan de sportlocaties die we als gemeente rijk zijn. Ben jij benieuwd hoe de indooratletiekhal of sporthal eruitziet? Wil je een keer op het dak lopen van De Kragt of ben je benieuwd naar bijvoorbeeld het ‘Kragthonk’ of de behandelruimtes? Neem dan contact met ons op via dekragt@breda.nl. We verzorgen namelijk op aanvraag rondleidingen op dinsdagen van 16.00 tot 17.00 uur. Kijk op www.breda.nl/de-kragt voor meer informatie. Wil je zelf een sportieve activiteit organiseren en ben je nog op zoek naar een sportaccommodatie? Bekijk dan de pagina met meer informatie over de huurmogelijkheden. Tot bij De Kragt van Breda Sport.