Arjen van Drunen genomineerd voor ‘Beste Jonge Bestuurder 2023’

Wethouder Arjen van Drunen in de race voor ‘Beste jonge bestuurder 2023’ 

Landelijk zijn 3 jonge wethouders door de jaarlijkse verkiezing van Binnenlands Bestuur genomineerd voor de titel ‘Beste Jonge Bestuurder’. Onze wethouder Arjen van Drunen, wethouder Wonen en Onderwijs, is één van hen. Het thema van dit jaar is ‘Betrokken bewoner, betrokken bestuurder. Of het nou over onderwijs, gezondheid, leerlingenvervoer, vluchtelingenopvang of wonen gaat, Arjen gaat graag het gesprek aan. Zo werkt hij samen met collega’s, organisaties, partners, de gemeenteraad én inwoners samen aan een betere en mooiere stad met gelijke kansen voor iedereen.

De nominatie is eervol, maar zie het vooral als aanmoediging om het contact te blijven maken. Ook de komende jaren ga ik dan ook graag weer met inwoners, professionals en bestuurders in gesprek over de maatschappelijke opgaven waar we met zijn allen voor staan.

Wethouder Arjen van Drunen (wonen)

Als gemeente zijn wij trots op onze bestuurder en vinden deze nominatie al een hele eer. Winnen is natuurlijk nog mooier. Op 7 februari wordt bekend of Arjen zich een jaar lang ‘Beste jonge bestuurder 2023’ mag noemen. Stemmen? Of meer weten? Kijk op Genomineerden Beste Bestuurder 2023 - Beste Bestuurder en Necker van Naem (survalyzer.eu).