Hulp voor inwoners bij energiekosten

Maakt u zich zorgen of u de energierekening wel kunt betalen? Of wilt u besparen op energie? Hier staat wat u kunt doen en hoe de gemeente u hierbij kan helpen.

Direct naar

Maakt u zich zorgen over uw energierekening en wilt u weten welke hulp er voor u is? Stel uw vraag. Een medewerker van de gemeente denkt graag met u mee.

Stel uw vraag via dit formulier en u wordt binnen 5 werkdagen gebeld.

In het gesprek vertelt u over uw situatie. Samen zoeken we naar een passende oplossing. De medewerker weet welke hulp en ondersteuning er voor inwoners van de gemeente Breda allemaal is. 

De gratis Energie Bespaar Coach helpt u om energie en geld te besparen. De Energie Bespaar Coach komt een aantal keer bij u langs. De Coach geeft u tips over energiebesparing en biedt een gratis pakket met energiebesparende maatregelen aan.

Meer informatie over de Energie Bespaar Coach en het aanmeldformulier

In sommige buurten komt de gemeente met een team van energiefixers langs de deur. Energiefixers installeren gratis kleine producten die ervoor zorgen dat u direct energie bespaart.  

Meer informatie over de energiefixers in uw buurt

Informatie over energiebesparende maatregelen, verduurzamen van uw huis, de Greenhopper, subsidies en leningen voor het verduurzamen van, en rond uw huis.

Meer informatie over duurzaam wonen