Zandberg

In Zandberg West, Zandberg Oost en Boeimeer Oost is op 1 december 2020 betaald parkeren ingevoerd.

Betaald parkeren in Zandberg en omgeving (parkeerzone 1314) betekent het volgende:

  • De tijden waarop betaald parkeren geldt, zijn in het hele gebied  maandag tot en met woensdag, vrijdag en zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur en op donderdag van 9.00 tot  20.00 uur. 
  • Het tarief voor betaald parkeren is € 1,50 per uur.
  • De winkelstraten Wilhelminastraat en Ginnekenweg zijn inloopstraten en daar geldt ‘het eerste kwartier gratis parkeren’. 
  • Bewoners en ondernemers parkeren met een vergunning. Parkeren met een vergunning mag in het hele zonegebied 1314 met uitzondering van de inloopstraten Wilhelminastraat en Ginnekenweg tot aan de kruising Ginnekenweg/ Zandberglaan.

De plattegrond met alle parkeerplaatsen in de wijk ontvangt u per e-mail als u in het formulier uw e-mailadres vermeldt.

Plattegrond parkeerplaatsen Zandberg e.o. (1314) aanvragen

Klankbordgroep

Een klankbordgroep, bestaande uit betrokken bewoners, ondernemers en andere belanghebbenden uit de wijk, heeft met ons meegedacht. Zij hebben een advies opgesteld over hoe betaald parkeren kan worden ingevoerd, zodat dit het beste aansluit bij de wijk.

Evaluatie

We houden de parkeersituatie in de wijk in de gaten en zullen na een jaar samen met bewoners, ondernemers en belanghebbenden uit de wijk evalueren.

Nieuwsberichten

Meer informatie

Uw Reactie
Uw Reactie