Geparkeerde auto's op het Chassveld in Breda

Parkeren

Op dit deel van de website vindt u meer informatie over parkeren in Breda.

Onder www.breda.nl/fiets staat meer over fietsen in Breda. Hier vindt u ook een overzicht van de fietsenstallingen

Afsluiting Koningstraat - Koningsplein

Vanwege overlast in de koningstraat en op het Koningsplein is op verzoek van de buurt in januari 2017 een paal geplaatst om de inrit van de Koningstraat op bepaalde tijdstippen af te sluiten voor derden.
Bewoners en ondernemers die een parkeervergunning hebben voor het Gebied Gerardus Majella, krijgen met een sleutel toegang tot de straat.

De afsluiting van de straat en het plein voor derden geldt sinds 19 januari 2017 en is wekelijks op donderdag van 20.00 uur tot vrijdag 07.00 uur, op vrijdag van 20.00 uur tot zaterdag 07.00 uur en op zaterdag van 20.00 uur tot zondag 07.00 uur.

Eerste kwartier gratis én kentekenparkeren 

U kunt de eerste 15 minuten gratis parkeren op de Haagdijk, de Nieuwe Haagdijk, de Boschstraat, de korte Boschstraat en in de Nieuw Ginnekenstraat, Speelhuislaan, Speelhuisplein en Pastoor Pottersplein. Het is noodzakelijk dat u een kenteken invoert in de betaalautomaat. Meer informatie


Inloggen digitale parkeerregeling bezoekers en bedrijven

Bent u (nog) niet bekend met het gebruik van de ParkeerApp (DesydeApp) bekijk dan eerst de handleiding.

Gebruikt u de ParkeerApp niet dan kunt u inloggen via de website.

Contact

Staat het onderwerp van uw keuze hier niet bij of heeft u vraag, neem dan contact op met de gemeente. Heeft u een suggestie voor dit onderdeel van de site, vul dan het contactformulier in.

Parkeren in Breda

Parkeren bewoners

Parkeren bedrijven

Parkeren gehandicapten

Overige informatie parkeren

Sluiten