Geparkeerde auto's op het Chassveld in Breda

Parkeren

Op dit deel van de website vindt u meer informatie over parkeren in Breda.

Onder www.breda.nl/fiets staat meer over fietsen in Breda. Hier vindt u ook een overzicht van de fietsenstallingen.


Dynamisch en contactloos pinnen

Vanaf 7 november 2016 is het bij 64 parkeerautomaten op straat in en rondom het centrum mogelijk om dynamisch te pinnen. Een pincode intoetsen is dan niet meer nodig.

Contactloos pinnen kan in de parkeergarages bij automaten met onderstaande afbeelding erop. Ook hier is een pincode intoetsen niet nodig en de pas hoeft niet meer in de betaalsleuf. Beide vernieuwingen hebben als voordeel dat het pinnen makkelijker, sneller en veiliger gaat. De pincode kan namelijk niet meer afgekeken of gekopieerd worden door skimmers.

11780


Aanvragen parkeervergunning voor Belcrum, Linie en DrieHoefijzers Zuid.

Sinds 1 oktober 2016 is er betaald parkeren ingevoerd in delen van de wijken Belcrum, Linie en Drie Hoefijzers Zuid.  Als bewoner of bedrijf is het  mogelijk om een parkeervergunning en/of bezoekersregeling aan te vragen. Hier vindt u meer informatie over het aanvragen en de verschillende vergunningen.

Eerste kwartier gratis én kentekenparkeren 

Vanaf 1 januari 2016 kunt u de eerste 15 minuten gratis parkeren op de Haagdijk, de Nieuwe Haagdijk, de Boschstraat, de korte Boschstraat en in de Nieuw Ginnekenstraat, Speelhuislaan, Speelhuisplein en Pastoor Pottersplein. Het is wel noodzakelijk dat u een kenteken invoert in de betaalautomaat. Meer informatie


Inloggen digitale parkeerregeling bezoekers en bedrijven

Bent u (nog) niet bekend met het gebruik van de ParkeerApp (DesydeApp) bekijk dan eerst de handleiding.

Gebruikt u de ParkeerApp niet dan kunt u inloggen via de website.

Contact

Staat het onderwerp van uw keuze hier niet bij of heeft u vraag, neem dan contact op met de gemeente. Heeft u een suggestie voor dit onderdeel van de site, vul dan het contactformulier in.

Parkeren in Breda

Parkeren bewoners

Parkeren bedrijven

Parkeren gehandicapten

Overige informatie parkeren

Sluiten