Voor werkgevers

Atea-groep voor goed en gemotiveerd personeel

ATEA-groep kan u helpen met uw personeelsvraag. Bent u op zoek naar de juiste persoon binnen uw onderneming? ATEA-groep inventariseert uw wensen en maakt voor u de selectie voor de beste match. Geheel vrijblijvend komt onze werkgeversadviseur of consulent bij u langs, maar u kunt natuurlijk ook even bellen of mailen. Meer informatie vindt u ook op de website van de ATEA-groep.

Leerwerkbanen

Ontdek het voordeel van een leerwerkplek bij uw onderneming waarbij via de ATEA-groep maximaal drie maanden een medewerker binnen uw bedrijf aan de slag kan. Voor u de gelegenheid om in die tijd na te gaan of dit de juiste man of vrouw is binnen uw bedrijf. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de ATEA-groep.

Incidentele loonkostensubsidie

Werkgevers, die een uitkeringsgerechtigde in dienst nemen van de Gemeente Breda voor ten minste een half jaar komen mogelijk in aanmerking voor een incidentele loonkostensubsidie. De regeling is eenvoudig van opzet en kan eventueel gecombineerd worden met andere subsidies.
De aanvraag voor incidentele loonkostensubsidie wordt door de werkgever ingediend aan de hand van een volledig en juist ingevuld aanvraagformulier. Deze aanvraag kan niet eerder dan één maand voor de ingangsdatum van de arbeidsovereenkomst en niet later dan één maand na de ingangsdatum van de arbeidsovereenkomst worden ingediend.

Voorwaarden incidentele loonkostensubsidie en aanvraagformulier

Criteria Incidentele loonkostensubsidie

Sluiten