Uitleg voorstel definitief ontwerp zuidelijke rondweg (oostelijk deel)

Publicatiedatum: 
2 okt 2017
Begin november 2017 neemt het College van BenW een besluit over het definitief ontwerp zuidelijke rondweg.

De gemeente heeft naar aanleiding van de presentatie op 26 juni een aantal vragen ontvangen. Voor het oostelijk deel gingen de reacties onder meer over het verplaatsen van de geluidswal en het behouden van de top met bomen. Deze reacties worden verwerkt in een Nota van commentaar. Belangstellenden kunnen toelichting ontvangen over de Nota van commentaar en het voorstel aan het college op woensdag 25 oktober.

Ook is naar aanleiding van de reacties het ontwerp bij het voorstel aan het college gewijzigd. Zo is het profiel op de zuidelijke rondweg tussen het Fatimaplein en de Blauwe Kei enkele meters opgeschoven. De middengeleider is hier smaller gemaakt. De geluidswal aan de zuidzijde wordt tussen 1 en 3 meter zuidwaarts verplaatst.

Aanmelden

Belangstellenden kunnen zich aanmelden vóór 13 oktober via gemeentebreda@breda.nl. Bij het aanmelden graag aangeven het aantal personen en de vragen. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen ontvangt u een tijdstip van de bijeenkomst op deze avond. De bijeenkomst vindt 25 oktober plaats in het Stadskantoor aan de Claudius Prinsenlaan 10, Breda.

Wat vindt u van onze website?