Parkeervergunning evenementen

U kunt een parkeervergunning evenementen aanvragen als u een Woon-werk parkeervergunning heeft. Aanvragen en opzeggen doet u in het P-loket. De vergunning is geldig als het Chasséveld in zijn geheel is afgesloten vanwege een evenement. U parkeert dan in de parkeergarage het Turfschip.

Overzicht van evenementen op het Chasséveld.

Werking, aanvragen en opzeggen

Aanvragen

Een parkeervergunning evenementen kunt u aanvragen als u een Woon-werk parkeervergunning heeft voor het Chasséveld. De parkeervergunning evenementen vraagt u aan in het P-loket. Na aanvraag krijgt u een garagepas voor Parkeergarage Het Turfschip binnen 5 werkdagen per post toegestuurd.

Hoe werkt het

De pas wordt geactiveerd als het Chasséveld in zijn geheel is afgesloten. Bij het in- en uitrijden van de parkeergarage biedt u de pas aan bij de slagboom. Als uw pas tijdens een evenement niet werkt, neemt u contact op met de Gemeente Breda.

Opzeggen

De parkeervergunning evenementen zegt u op in het P-loket. Zegt u de parkeervergunning evenementen voor 31 december op dan ontvangt u geen geld terug.

Geldigheid en kosten

Geldigheid

Uw parkeervergunning evenementen is geldig vanaf de datum van toekenning tot 31 december.

Kosten

Een parkeervergunning evenementen Chasséveld kost naast het huidige maandtarief voor uw woon-werkvergunning:

  • vergunning voor werkdagen, € 26,40 per maand
  • vergunning voor de hele week, € 37 per maand

U betaalt het totale bedrag in 1 keer tot 31 december.

Verlies, diefstal of beschadiging van de garagepas

Dit geeft u direct door. U neemt contact op met de gemeente. U ontvangt een nieuwe pas en de oorspronkelijke pas wordt geblokkeerd.

Uw Reactie
Uw Reactie