Social Networks

Breda is een echte netwerkstad. Ook op internet weten ondernemers elkaar te vinden. Onderstaand een overzicht van zakelijke groepen en netwerken online:

LinkedIn

Op LinkedIn zijn een aantal groepen gericht op zakelijk Breda actief. Breda, Business Breda en Breda Netwerk zijn een paar van de grootste, ook NAC Breda heeft een eigen groep.

Lead2Deal

Lead2deal is een netwerkconcept met als doel organisaties en ondernemende mensen te activeren en concreet aan elkaar te verbinden. Lead2Deal organiseert regelmatig bijeenkomsten op wisselende en unieke locaties in onze stad. Het concept staat voor de uitwisseling van kennis en kennissen. Zo dragen we bij aan succesvol ondernemerschap in Breda. Je kan Lead2deal volgen op LinkedIn en Facebook.

Open Coffee Breda

OpenCoffee. Simpel gezegd: elke week (iedere vrijdagochtend) op een vaste plaats om een vaste tijd komen ondernemers, investeerders, collega's en geïnteresseerden een uurtje bij elkaar om kennis te maken, kennis te delen en ja, koffie te drinken. OpenCoffee heeft ook een eigen groep op LinkedIn.

Open Coffee Café (Princeville)

OpenCoffee (Café) is een informele bijeenkomst waar eenieder die iets met “online” heeft elkaar kan ontmoeten, ideeen bespreken, kennis delen, brainstormen.