Nieuwsberichten

Wilt u de laatste nieuwsberichten volgen, meldt u dan aan voor de  RSS-feed. Deze zorgt ervoor dat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws, zonder dat u daarvoor telkens de website hoeft te bezoeken.
Om ook op de hoogte te blijven van de formele publicaties op overheid.nl kunt u zich aanmelden voor de e-mailservice of de app downloaden.

Groene herinrichting Claudius Prinsenlaan

6 december 2019
Vanaf maandag 9 december start de gemeente met de groene herinrichting van de Claudius Prinsenlaan tussen Kloosterlaan en Chasséveld. Deze herinrichting draagt bij aan klimaatadaptatie, biodiversiteit in de binnenstad en aan de ambitie van Breda om in 2030 de 1e Europese stad in een groen park te zijn. Het werk gebeurt in fases en duurt tot half maart 2020, als het weer het toelaat.

Werk bomen Brabantlaan 9 tot en met 11 december

28 november 2019
Bredabericht: De eiken in de parkeerstrook aan de Brabantlaan groeien niet goed. Dit komt omdat de wortels geen groeiruimte hebben en de bomen te weinig voeding krijgen. Daarom gaat boomspecialist TFI Vitaler Groen BV in opdracht van de gemeente de bodem los maken en voeding aanbrengen.

Pagina's

Pagina 1 van 7
Uw Reactie
Uw Reactie