Nieuwsoverzicht

Aanleg ontmoetingsplek tussen Bontwerkerstraat 30 en Kaardenstekerstraat 2

Maandag 3 april start aannemer Van Helvoirt in opdracht van de gemeente met de opknapbeurt van de ontmoetingsplek tussen Bontwerkerstraat 30 en Kaardenstekerstraat 2. De werkzaamheden duren naar verwachting 3 weken. Het plan is in overleg met de...

Breda start proef wasbare luiers

De gemeente Breda start 10 mei a.s. een proef met wasbare luiers. De gemeente zoekt hiervoor ouders van 40 kinderen ‘in de luiers’ tussen 3 en 20 maanden. Deze ouders gaan vanaf 10 mei, 8 weken wasbare luiers uitproberen bij hun kinderen. De gemeente...

Inzet fonds Stedelijke Ontwikkeling voor gebiedsontwikkeling Havenkwartier

Het College van burgemeester en wethouders wil een bedrag van € 250.000,- uit het fonds Stedelijke Ontwikkeling inzetten voor de gebiedsontwikkeling van de locatie Van Puijfelik en Backer & Rueb.

650 jonge ambtenaren naar Breda

Op donderdag 30 maart komen 650 jonge ambtenaren naar Breda voor de Jonge Ambtenaren Dag (JAD). De jonge ambtenaren verdiepen zich verspreid door de hele stad in vier thema’s; What if the world turns… dark, green, viral en glocal.. Vanuit het hele...

Aanpassingen infrastructuur rondom Amphia: werkzaamheden april 2017

Met dit bericht informeren wij u over de werkzaamheden die de komende weken gaan plaatsvinden aan de wegen rond Amphia. Het gaat om werkzaamheden aan de Hogeschoollaan, Molengracht, Claudius Prinsenlaan, Loevesteinstraat en de afrit van de Franklin...