Omgevingsvergunningen en ruimtelijke plannen voortaan op overheid.nl

Vanaf 13 maart 2017 publiceert de gemeente kennisgevingen over omgevingsvergunningen en ruimtelijke plannen alleen nog op overheid.nl. Het gaat bijvoorbeeld om ontvangen aanvragen en/of verleende vergunningen voor bouwen, kappen en slopen, voorbereidingsbesluiten, bestemmingsplannen enzovoort. Ook aanvragen voor evenementen publiceert de gemeente alleen op overheid.nl.

Overige publicaties

De gemeente is wettelijk verplicht om officiële publicaties op de landelijke website van de overheid plaatsen. Behalve de bekendmakingen rondom omgevingsvergunningen gaat het hier ook om bijvoorbeeld verordeningen en verkeersbesluiten.

Over uw buurt

Via de e-mailservice en/of app van 'Over uw buurt' blijft u op de hoogte van lokale informatie op overheid.nl. Informatie van gemeente, provincie en waterschap komt dan op één plaats samen. In uw mailbox of op een digitale kaart in de app.

Plaats: 
Breda
Publicatiedatum: 
10 maart 2017 - 10 april 2017

Plaats uw reactie

Login om een reactie te plaatsen.