Boom weg in uw straat? Via de e-mailservice of app weet u ervan

Bekendmakingen Gemeente Breda

Over uw buurt

Direct informatie ontvangen over besluiten die invloed hebben op uw omgeving, zoals vergunningen, plannen, plaatselijk nieuws en berichten?Abonneer u dan op de e-mailservice van de overheid, of download de app Over uw buurt. Ga naar  https://overuwbuurt.overheid.nl. Hier kunt u ook direct de app downloaden.

Hoe werkt e-mailservice en app

U stelt zelf in welke berichten u ontvangt, over welk postcodegebied en van welke organisatie. Informatie van gemeente, provincie en waterschap komt dan op één plek samen. In uw mailbox of op een digitale kaart in de app.

Publicaties op overheid.nl

Uiteraard kunt u ook zelf zoeken op www.overheid.nl onder 'Zoek in bekendmakingen'. 

Plaats: 
Breda
Publicatiedatum: 
01 september 2013 - 01 oktober 2013
Sluiten