Inloopbijeenkomst Bouverijen

Publicatiedatum: 
14 sep 2020
Bredabericht: De gemeente houdt op woensdag 23 september tussen 18.00 en 20.00 uur een informatiebijeenkomst in het plangebied.

Vanwege de coronamaatregelen hebben we gekozen voor meerdere locaties waar informatie verkrijgbaar is. Dit zijn allemaal buitenlocaties met tenten en grote tafels. Het is belangrijk dat bezoekers afstand houden tot elkaar en tot de medewerkers van gemeente, aannemer en ontwikkelaars. Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet nodig. Belangstellenden kunnen zich deze avond tot 20.00 uur op de aangegeven locaties melden.

Waarover wordt geïnformeerd?

Ten noorden van het fietspad zijn medewerkers van de aannemer voor de buitenruimte Van Gelder en medewerkers van de Gemeente Breda aanwezig om vragen te beantwoorden over de (planning) van de inrichting van de openbare ruimte en de aanplant van groen in dit gebied.

Locatie B

Voor de toekomstige bewoners van Bouverijen hebben we informatie over het ontwerp van de openbare ruimte in de deelplannen 5 en 6. Op deze locatie staan ook ontwikkelaars van Wanrooij, Heijmans en van Sundert.
Onderdeel van het project Bouverijen is ook de vernieuwing van de huidige speelvoorziening aan de Branderij. Tijdens deze inloopbijeenkomst is het eerste ontwerp te zien van deze speelvoorziening.
Tijdens de informatiebijeenkomst informeert de Stadsmakelaar van de Gemeente Breda over de verkoop van 5 bouwkavels in deelplan 6 (fase 2). Deze kavels zijn bestemd voor de bouw van vrijstaande woningen. De bouwkavels variëren in grootte van circa 374 m2 tot 494 m2. Vanaf 5 oktober 2020 om 9.00 uur start hiervoor de inschrijving. Meer informatie staat op deze website (bouwkavels).

Locatie C

Het concept van de ruimtelijke opzet voor deelplan 7 en 8 is deze avond ook in te zien. Dit gebied wordt op dit moment bouwrijp gemaakt. Daarna start ook hier de bouw van woningen. De aspirant ontwikkelaars voor deze locaties (van Wanrooij, van Wijnen, Heijmans en Synchroon) zijn deze avond ook aanwezig.

Uw Reactie
Uw Reactie