Informatiebijeenkomst 5TRACKS

Publicatiedatum: 
30 apr 2021
Bredabericht: Het team van de ontwikkelaars van 5TRACKS (Synchroon en J.P. van Eesteren) nodigt u hierbij uit voor een digitale informatiebijeenkomst over dit project op 11 mei.

Vanwege corona vindt de informatieavond plaats via een Livestream. 
Meedoen is heel eenvoudig en aanmelden is niet nodig.  
Ga op dinsdag 11 mei kort voor 19.30 uur naar deze link: www.5tracksBreda.com/informatieavond.
De bijeenkomst duurt naar verwachting tot 20.30 uur, met een uitloop naar 20.45 uur. 

Aan de Stationslaan start deze zomer de bouw van 5TRACKS, een nieuwbouwontwikkeling met drie gebouwen van ontwikkelaars Synchroon en J.P. van Eesteren. Momenteel loopt de aanvraag voor de Omgevingsvergunning. Daarnaast is er inmiddels meer bekend over de aanstaande bouwwerkzaamheden. Goede aanleidingen om een informatieavond te organiseren voor omwonenden. 

Opzet van de avond 

U krijgt eerst een toelichting op het ontwerp en vervolgens gaan we in op de bouwwerkzaamheden. In beeld zijn de ontwikkelaar, de ontwerper en de projectmanager van de bouwer. De gemeente volgt de online bijeenkomst op afstand en reageert waar nodig via de gespreksleider op vragen.  

Vragen stellen 

Tijdens de bijeenkomst kunt u uw vragen en opmerkingen stellen via Whatsapp. Op de online bijeenkomst wordt hiervoor een tijdelijk nummer bekend gemaakt. De presentator laat zoveel mogelijk vragen aan bod komen.  


Terugkijken en verslag 

Vragen waar op dat moment nog geen antwoord op is, worden beantwoord in het schriftelijke verslag dat van deze avond wordt gemaakt. De volgende dag kunt u de presentatie vinden op de website en enige tijd later volgt daar ook het verslag. Op de website kunt u de bijeenkomst ook terugkijken, via dezelfde genoemde link.

Hartelijke groet, Team 5TRACKS

Uw Reactie
Uw Reactie