Herstelwerk asfalt Mathenessestraat

Publicatiedatum: 
18 mei 2020
Bredabericht: Op 26 mei start de vervanging van de asfalt toplaag.

In de Mathenessestraat is de asfalt toplaag op de rijbaan aan vervanging toe tussen de Loevesteinstraat - Groot Ypelaardreef en Groot IJpelaardreef - Croystraat. Het werk gebeurt tussen 7.00 en 17.00 uur en duurt tot en met vrijdag 29 mei 2020, als het weer het toelaat.

Bereikbaarheid

Om het werk snel en soepel te laten verlopen is de Mathenessestraat voor doorgaand rijverkeer afgesloten tussen de Loevesteinstraat - Groot Ypelaardreef en Groot IJpelaardreef - Croystraat. Woningen en bedrijven in dit deel van de Mathenessestraat zijn van dinsdag 26 mei tot en met donderdag 28 mei met enige hinder bereikbaar. Ook is parkeren in de parkeervakken beperkt mogelijk.

Op vrijdag 29 mei is het deel van de Mathenessestraat waar de werkzaamheden zijn van 7.00 tot 17.00 uur afgesloten voor doorgaand rijverkeer en is parkeren in de vakken of de rijbaan niet mogelijk. Wilt u dan niet parkeren in dit deel van de Mathenessestraat. De parkeerterreinen voor de hoogbouw aan de Doenradestraat blijven bereikbaar via de Mathenessestraat. Borden geven de omleiding aan.  

Uw Reactie
Uw Reactie