Personeel gezocht

Vacatures, Stages, Trainees

Werken bij de Gemeente Breda is werken aan een stad met karakter. In Breda is het goed wonen, werken, ontspannen en genieten. Met ruim 180.000 inwoners zijn we de negende stad van Nederland. Het vestigingsklimaat voor bedrijven is optimaal, getuige de lange lijst van gegadigden. Het toerisme groeit gestaag. En het leven? De term Bourgondisch doet de sfeer eer aan. De plannen die op stapel staan of op dit moment in uitvoering zijn, maken Breda alleen maar aantrekkelijker. Wij dagen je uit om aan die stad bij te dragen. Werken aan Breda schept voldoening.

Mailservice Vacatures

De gemeente neemt geen open sollicitaties in behandeling. Door gebruik te maken van onze mailservice kunt u zich via de mail laten informeren wanneer er zich een voor u interessante vacature voordoet. Op opengestelde vacatures kunt u rechtstreeks via de website (digitaal) reageren.
Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld

Actuele vacatures

Directeur Bedrijfsvoering Gemeente Breda

Bekijk de andere actuele vacatures van de Gemeente Breda online.

Stage lopen of afstuderen bij de Gemeente Breda

De gemeente zoekt altijd enthousiaste en positief ingestelde stagiaires en afstudeerders van elk niveau. Je kunt je verzoek kenbaar maken door een stageverzoek in te vullen. Geef in je motivering wel op welke afdeling je stage zou willen lopen? Je verzoek wordt aan de betreffende leidinggevende voorgelegd. Je ontvangt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk na drie weken, een bericht.
Je kunt ook een overzicht van actuele stageopdrachten bekijken.
Zie ook de nieuwsbrief stagiaires.

Alumninetwerk Gemeente Breda

De Gemeente Breda kent een alumninetwerk, een digitale ontmoetingsplaats voor stagiaires en oud-stagiaires. Hier blijf je in contact met de organisatie. Je komt er oud-stagiaires en medewerkers tegen. Ook kun je er vragen stellen en relaties opbouwen, uitbreiden en onderhouden.

Het alumninetwerk heeft een Linkedin groep. Via Linkedin plaatst de Gemeente de meest actuele vacatures. Naast de website vind je op Linkedin ook verschillende evenementen, open dagen en dergelijke, maar je kunt er ook discussies starten of meedoen met bestaande discussies, op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en in contact komen met andere oud-stagiaires.

Het alumninetwerk brengt ieder kwartaal een nieuwsbrief uit (zie gekoppelde items rechtsboven). Zo blijf je op de hoogte van nieuwtjes binnen de organisatie, functies en werkzaamheden, vacatures en nog veel meer. Wil je reageren, zelf een bijdrage leveren of heb je een ander leuk idee? Stuur dan een e-mail. Je krijgt binnen drie weken bericht of en wanneer jouw bijdrage wordt geplaatst.

Contactpersoon alumninetwerk Gemeente Breda is Monique de Ridder-Verhoeckx (stagecoördinator Gemeente Breda). Telefoonnummer: (076) 529 38 45.

Traineeship 'De toekomst van Brabant'

In september 2016 start een tweejarig Brabant breed traineeprogramma, waaraan de Gemeente Breda deelneemt. Deelnemers voor dit programma zijn jongeren tot en met 27 jaar met een HBO- of WO-diploma en maximaal drie jaar werkervaring. Kijk voor meer informatie en inschrijving op de website van de toekomst van brabant.
 


 

Directeur Bedrijfsvoering Gemeente Breda