Werkzaamheden aan De Vlieger

Vanwege een ziekte in de bomen zijn vorig jaar 10 bomen (sierappels) op het gazon van De Vlieger, gekapt. Op 3 april is de herplant van 12 nieuwe bomen; 10 sierappels en 2 linden.
De stammen van het kunstwerk van een aantal naast elkaar geplaatste populierenstammen op het midden van het plein op de verharding waren verrot. Deze konden breken. Dit kunstwerk is daarom ook onlangs opgeruimd. De 2 linden komen terug ter compensatie.
Het totale werk duurt tot 4 april.

Het herplantplan staat als bijlage onder dit bericht.

Beperken overlast

De gemeente en de aannemer erkennen dat het werk hinder geeft. Uiteraard proberen zij deze hinder te beperken. Heeft u een suggestie om de overlast te beperken of een vraag over dit bericht? Neem dan contact op met de gemeente via www.breda.nl/contact of telefoon 14 076.

Informatie

Heeft u andere vragen? Neem contact op via www.breda.nl/contact, twitter@breda, facebook Gemeente Breda of bel 14 076.

De Gemeente Breda publiceert lokale informatie ook op overheid.nl. Wilt u Breda Berichten en/of andere lokale informatie digitaal ontvangen, dan kunt u zich abonneren op de e-mailservice van overheid.nl of de app Over uw buurt downloaden. Ga naar www.overheid.nl (klik op “Berichten over uw buurt”).

Bijlagentabel
BijlageGrootte
herplantplan_de_vlieger.png…124.46 KB

Voor het openen van sommige bestanden kan extra software nodig zijn, zie hiervoor de uitlegpagina over downloads.

Publicatiedatum: 
17 maart 2017 - 04 april 2017
Locatie op de kaart:

Plaats uw reactie

Login om een reactie te plaatsen.