Verzamelplaatsen voor afvalcontainers in Zandberg-Oost

Vanaf 4 april gaat de gemeente verzamelplaatsen voor afvalcontainers in uw wijk aanleggen. Het is de bedoeling dat u hier voortaan uw afvalcontainers plaatst om te laten legen. Dit kan vanaf 1 mei. Op de achterkant van dit bericht staat een overzicht met alle verzamelplaatsen in uw wijk.

Verzamelplaatsen

Een verzamelplaats herkent u aan een stoeptegel met containersymbool. Zet hier altijd uw afvalcontainers met gesloten deksel, in rijen, en met het handvat en de wielen naar de straatzijde. Houd de verzamelplaatsen voor voetgangers, rolstoelers en de vuilniswagen veilig en bereikbaar.

Aanbieden afvalcontainers

U mag uw afvalcontainers of afvalzakken buiten zetten vanaf 21.00 uur op de avond vóór de ophaaldag. Vanaf 7.00 uur beginnen de medewerkers van Afvalservice met ledigen. Zet daarom uw afvalcontainers op tijd op de verzamelplaats. Plaats uw containers na het ledigen zo snel mogelijk, maar voor 21.00 uur, op uw eigen terrein. Zo ontstaat er geen overlast.

Veilig en beter voor het milieu

Tot en met 2017 gaat de gemeente in fases verzamelplaatsen aanleggen. Verzamelplaatsen maken het ophalen van afval veiliger en beter voor het milieu. De vuilniswagen komt niet meer in iedere straat, rijdt minder achteruit en hoeft minder vaak te stoppen en op te trekken.

Informatie

Voor meer informatie over afval scheiden, aanbieden en ophaaldagen in uw straat gaat u naar www.breda.nl/afval of www.mijnafvalwijzer.nl. Met vragen kunt u contact opnemen met de gemeente via www.breda.nl/contact, WhatsApp 06 – 46 66 26 66, twitter@breda, facebook Gemeente Breda of bel 14 076.

De Gemeente Breda publiceert lokale informatie ook op overheid.nl. Wilt u Breda Berichten en/of andere lokale informatie digitaal ontvangen, dan kunt u zich abonneren op de e-mailservice van overheid.nl of de app Over uw buurt downloaden. Ga naar www.overheid.nl (klik op “Berichten over uw buurt”).

Bijlagentabel
BijlageGrootte
Verzamelplaatsen_de_Roy_van_Zuidewijnlaan_eo…276.32 KB
Verzamelplaatsen_Wethouder_Romboutsstraat_eo…272.39 KB
Verzamelplaatsen_Wilhelminapark_eo…147.5 KB

Voor het openen van sommige bestanden kan extra software nodig zijn, zie hiervoor de uitlegpagina over downloads.

Postcode Huisnummer: 
4818BV, 28
Publicatiedatum: 
20 maart 2017 - 15 april 2017
Locatie op de kaart:

Plaats uw reactie

Login om een reactie te plaatsen.