Fantastisch wonen voor iedereen

Breda is bij uitstek een stad waar mooie dingen samenkomen. Mooie winkels én gezellige horeca. De binnenstad én het groen. Goede opleidingen én ambitieuze bedrijven. De allure van een grote stad én tegelijkertijd het gemoedelijke van een groot dorp. Breda brengt het allemaal samen en is een stad om fantastisch te wonen. Bekijk het filmpje Fantastisch wonen.

Om zo’n fijne stad te zijn én blijven voor onze inwoners, is het belangrijk dat we continue investeren in de kwaliteit van onze stad. Dat vraagt om fijne huizen, betrouwbare zorg, aantrekkelijke openbare ruimten, een levendige binnenstad, goede opleidingen en ga zo maar door. Zodat het in Breda fantastisch wonen voor iedereen is.

Dat fantastisch wonen begint natuurlijk bij de huizen die we bouwen, en dat moeten er voldoende zijn voor iedereen. De komende jaren heeft het gemeentebestuur de ambitie dat er 6000 woningen extra gebouwd worden, waarvan 1200 sociale woningen, 1800 voor het middensegment en 300 studentenwoningen. Maar fantastisch wonen betekent ook dat Breda ervoor wil zorgen dat u duurzaam kunt blijven wonen op een plek waar u al jaren graag woont.

Uw Reactie
Uw Reactie