Gevel Bibliotheek

Bibliotheek Breda

U kunt bij de bibliotheek terecht voor het lenen van boeken, luisterboeken, tijdschriften en kranten. Met de BredaPas en een geldig legitimatiebewijs wordt u gratis lid en betaalt u géén leengeld voor boeken. Ook krijgt u 50% korting op het gebruik van internet en op de kaartjes voor lezingen en andere activiteiten. De bibliotheek biedt binnen het programma Taal & Werk ondersteuning bij taallessen, persoonlijke ontwikkeling en loopbaanvragen. Dit programma wordt actief aangeboden in de vorm van cursussen, informatie, coaching, werkplekken, boeken, luisterboeken en films. Loop eens binnen bij de bibliotheek, wij vertellen u graag meer over dit programma. Bibliotheek Breda, kijk op de website of bel telefoonnummer (076) 529 95 00.

Bent u lid van een bibliotheek in Noord-Brabant? Op de speciale website Voordeel met je Biebpas krijgt u allerlei tips en ideeën aangereikt om er op uit te trekken. Op vertoon van uw  Brabantse bibliotheekpas krijgt u korting of iets extra's bij de diverse deelnemende bedrijven en hun activiteiten.

Daarnaast zijn er in Breda in combinatie met de Biebpas vaak aantrekkelijke acties in samenwerking met onder andere Chassé Theater, Pathé bioscopen en Seleyxz Gianotten.