Betaald parkeren in Zandberg West, Zandberg Oost en Boeimeer Oost

Publicatiedatum: 
15 okt 2020
Bredabericht: In Zandberg West, Zandberg Oost en Boeimeer Oost wordt op 1 december 2020 betaald parkeren ingevoerd. Hierdoor verandert de parkeerzone.

Parkeerzone 1314

Parkeerzone 1306, gebied ‘Wilhelminastraat en omgeving’ wordt op 1 december 2020 samengevoegd met parkeerzone 1314. Dit is het gebied 'Zandberg en omgeving'. Hier wordt dan betaald parkeren ingevoerd ‘Zandberg en omgeving’. Dit betekent het volgende:

  • De tijden waarop betaald parkeren geldt, zijn in het hele gebied van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur en op donderdag van 9.00 tot 20.00 uur. In parkeerzone 1314 is het op zondag vrij parkeren.
  • Het tarief voor betaald parkeren is €1,50 per uur.
  • De winkelstraten Wilhelminastraat en Ginnekenweg zijn inloopstraten en daar geldt ‘het eerste kwartier gratis parkeren’.
  • Bewoners en ondernemers parkeren met een vergunning. Parkeren met een vergunning mag in het hele zonegebied 1314 met uitzondering van de inloopstraten Wilhelminastraat en Ginnekenweg tot aan de kruising Ginnekenweg/ Zandberglaan.
  • De parkeercontrole gebeurt door de inzet van scanauto’s.

Hoe nu verder?

Vanaf 1 december 2020 gaat betaald parkeren in. We houden de parkeersituatie in de wijk in de gaten en zullen na een jaar samen met bewoners, ondernemers en belanghebbenden uit de wijk evalueren.

Vragen over dit bericht of de overzichtskaart van parkeerzone 314? Neem contact op.

Uw Reactie
Uw Reactie